Pogoji poslovanja

1. Prijava na tečaj masaže
Na tečaj masaže se prijavite z izpolnejenim obrazcem, ki se nahaja na dnu strani vsakega artikla. Morebitne preklice naročil lahko v roku ene (1) ure od oddaje naročila na naši spletni strani sporočite na naš elektronski naslov info(at)mojstil.si ali pa nas pokličete na 030 37 22. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svoje prijave pomeni, da je pogodba o sodelovanju med kupcem in prodajalcem (mojStil d.o.o.) nepreklicno sklenjena. Ko je enkrat pogodba sklenjena, je le ta shranjena na sedežu podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 9. in 15. uro.

2. Plačevanje
Plačilo storitev je možno po predračunu, s položnico (obročno do 5 obrokov) ali s kreditnima karticama Diners na 24 obrokov ali Visa electron na 12 obrokov.

3. Popusti
Popusti so navedeni pri opisu artikla ali storitve..

4. Pravica od odstopa prijave tečaja
Potrošnik ima pravico, da v štirinajstih dneh podjetju sporoči, da odstopa od prijave tečaja masaže, ne da mu je potrebno navesti vzrok odstopa.
Če je potrošnik storitev že poravnal, mora o nameravanem odstopu od pogodbe pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14. dneh od plačila storitve, in sicer na kontaktni e-naslov info(at)mojstil.si. Odstop od pogodbe je možen najkasnje 14. dni pred začetkom tečaja. Potrošnik je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri prekinitvi pogodbe.

5. Cene
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

6. Varovanje osebnih podatkov
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

7. Kako se prijaviti na tečaj masaže
Prijava je zelo enostavna. Na dnu vsake prijavnice izpolnite vsa potrebna okenca z vsemi podatki in kliknite gumb "Prijavljam se na tečaj masaže". V kolikor ste vnesli vse podatke se vam pokaže sporočilo »Vaša prijava je bila uspešno posredovana!«
Če niste vnesli vseh podatkov, vas sistem napoti nazaj na obrazec, da le tega dopolnite.

8. Rok veljavnosti ponudbe
Ponudba in pogoji so veljavni od dneva oddaje prijave. Ponudba in pogoji za prijavo na tečaj masaže se ne spremenijo, v kolikor podjetje le te spremeni v naslednjih dneh od naročila.

 

Upravljalec:
mojStil d.o.o.
Arbajterjeva 9
2250 Ptuj

Tel: 030 37 22 55
info(at)mojstil.si

 

Matična številka: 3353338000
Davčna številka: SI65108752
Smo zavezanci za DDV
Št. poslovnega racuna: SI56 6100 0000 3964 252 (Delavska hranilnica)
Priglasitev 30.6.2008 pri AJPES-u Srg št. 2008/24022